Sunday, December 28, 2008

Härligt väder!



Frostkallt och klart ute. Idag hade jag lite extra energi och så även hundarna. Det blev mycket gjort. Först tog vi tag i lite vedarbete så vi kunde elda ordentligt.


Sen var det stallets tur. Brottades med en ensilage bal så det blir lättare att utfodra resten av veckan. Sen ströade vi. Fåren tycker det är mysigt att pilla runt med nya halmen. Bordercollie hund och Bordercollie får pussas.

Eye satt utanför och var sur på matte för att han inte fick valla grannfåren. Han är jätteduktig att lyssna på mig och hittar inte på nåt bus.

Garva hjälpte till med lite av varje. Vi tränade lite framåtsändande och dirigeringsapportering. Efteråt fick hon en rejäl lekstund och var yster som en valp.

Eye ville också va med på balen.

Belina och Lucky var med en sväng runt grustaget. När vi kom tillbaka var Lucky trött men Belina fortsatte leka på tomten. Inte konstigt hon är mager Bellis för hon är aldrig still. Eftermiddagen gick åt till städning. 4 hundar hårar en del. Brukar sucka över Belgarnas hårtussar, men de blir iallafall som dammråttor och går att fånga. Goldenhår är inte att leka med!






5 comments:

Anonymous said...

Oj va fint ni bor... Kan tänka mig Eye trivs. Snodde som vanligt lite bilder av er, och tänkte även sno filmen på Eye, men undrar bara hur gammal var han när det filmades?
MVH
Nathalie

Anonymous said...

Hej hopp!
Måste nog komma ut och titta på ditt boende ngn dag.. Har nog inte fattat hur stort ni måste ha.. =)
Ha en trevlig nyårsafton!
/Annelie

Anonymous said...

Hej!
Vad trevligt det var att se dig i dag.
Helen L. sa något om sök men jag uppfattade inte var, när o hur?

Härlig film på Eye.

Önskar Dig och din flock ett Gott Nytt År!
Kram Eva.

Anonymous said...

Hej! Smiter in och öbnskar er alla ett Gott Nytt År!
Kramar

Anonymous said...

Gott Nytt HundÅr // Ingela med flock