Thursday, December 11, 2008

Mycket nytt!

Jupp, nu har det hänt mycket sen sist.... Har legat totaldäckad i snart en vecka i nån konstig flunsa eller nåt. Hosta så man inte får luft och feber. Absolut 0 aptit (vilket är tur när man inte orkar röra sig) och totalt ingen ork till nånting. Innan jag blev sjuk hann jag med en del. Först blev det en ny bil:

Köpt på Rejmes i Åtvid. Helt ok men nödvändigt då man ska ha plats med tre hundar. Min älskade Skoda köper sonen. Må han ta hand om den....

Sen var vi på stora Stockholm och ställde Belina. Maria följde med och vi hade en upplevelserik dag. Jag träffade många goda vänner där uppe.
Åsa och Juha med Ganto och Helix: Kul att träffa er! Nu var vi i Stockholm så nästa träff är väl i Åtvid då?
Åsa med Flash: Vi ses väl i julhelgen?
Camilla, Monika och Therése: Fin blogg Therése. http://dobvoyageina.blogg.se/index.html Lycka till med Ina. Vi kör väl nån träningshelg ihop i vår och Monika: En Malle kanske?
Ann-Marie och Inger: Syns på träning hos Ingela i mellandagarna. Förstår hur du mådde Ann-Marie. Har du kollat med fodret på din flat? Belina har varit likadan. De utredde bukspottskörtelfel m.m.. jag bytte till fodret Standart som är helt fritt från tillsatser och spannmål. Hon kräks inte längre och är inte svullen om magen. Sandra med butiken Popix i Åtvid har tagit hem det. Värt att prova.
Lena och Kerstin: Syns i Gamleby på lördag! Varför ska vi träffas i Stockholm när vi bor så nära? kram på er!
Belina kollar montrarna. Hur gick det då? Jo , vi åkte därifrån med en tvåa. Varför vet vi inte riktigt, men vi är supernöjda med krikiken:
18 månader tik, ännu ej färdig. Ganska välformat huvud, tilltalande uttryck, mellan bruna ögon, parallell, tänder o bett u.a., stora välburna öron, Bra halsrygg, Behöver mer volym i bröstkorg, knappa vinklar fram, välvinklad bak, utm. Ben o tassar. Tåar ut ngt, rör sig med begränsad steglängd o kraft, bra pälskvalitet ej i utställningsskick, Behöver ringtränas.
Får väl lägga skulden på mig. hon försökte gå fot när vi skulle visa oss, hon är bara 16 månader och borde gått unghundsklass och hon skulle visst borstats mothårs... Ja, ja! alla för oss viktiga bitar fanns där så vi är supernöjda.

Lille prinsen Eye har dokumenterats på film, men jag har inte fått till det hela ännu. Det hela slutade iallafall att vårat tamaste lamm bäbälina vallade Eye isället för tvärtom. Bildbevis följer nån annan dag....

Glömde detta:


Här ligger mina hundar i lä. Ey väger 8kg, Belina 15 och Garva 22...Hmm det blir45. Nisse där ovanför väger 109 kg. Alltså,,,det blir billigare att köpa en mastiff....men föredrar hellre tre vallare..

Vi har snö...Har ni?



1 comment:

Anonymous said...

Jaa du tant de e juh kul att du hinner med att träffa goda vänenr i stockholm, du glömde dock att hälsa på dina barnbarn, eller ens att nämna att du skulle åka åt de hållet.... men att du "glömde" de va väl medvetet så du skulle slippa komma, dumt att skriva om det i bloggen bara... fan va less jag blir!!